Lävistys.net

Aiheeseen liittyvää: Tsekkaa lävistyskorujen valikoima Savannista.

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)
(Tampere)

Tampereen Igor’s Tattoo & Piercing on avoinna ma–pe kello 12–18 ja lauantaisin 13–15. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 040 567 8866 (ei tekstiviestejä) ja sähköpostiosoite tampere@igor.fi.

"Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)" on saanut arvosanan 8,2/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Igor's Tattoo & Piercing (Tampere) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Igor's Tattoo & Piercing (Tampere) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/87" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Putka Tattoo & Piercing
  2. HalfBlock
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. HalfBlock
  2. Putka Tattoo & Piercing
  3. BodyArt&Decor
  4. Hairhouse
  5. Studio El Nino