Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)
(Tampere)

Tampereen Igor’s Tattoo & Piercing on avoinna ma–pe kello 12–18 ja lauantaisin 13–15. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 040 567 8866 (ei tekstiviestejä) ja sähköpostiosoite tampere@igor.fi.

"Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)" on saanut arvosanan 8,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Igor's Tattoo & Piercing (Tampere) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Igor's Tattoo & Piercing (Tampere) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/87" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Studio El Nino
  2. Salon 33
  3. Spellbound Tattoo, Helsinki
  4. Kivun Kauneus
  5. Hairhouse
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Hairhouse
  2. Studio El Nino
  3. Kivun Kauneus
  4. Salon 33
  5. Spellbound Tattoo, Helsinki