Lävistys.net

Aiheeseen liittyvää: Tsekkaa lävistyskorujen valikoima Savannista.

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)
(Tampere)

Tampereen Igor’s Tattoo & Piercing on avoinna nykyisin vain ajanvarauksesta. Puhelinnumero on 040 567 8866 (ei tekstiviestejä) ja sähköpostiosoite europetattoo@gmail.com.

"Igor's Tattoo & Piercing (Tampere)" on saanut arvosanan 6,3/10. Se on 7 arvostelun tulos.

 • Paikkakunta:
 • Kestolinkki: http://xn--lvistys-5wa.net/lavistysliikkeet/igors-tampere
 • Lyhyt kestolinkki: lävistys.net/87
 • Luettu: 7963 kertaa
 • Nettisivut: Lävistysliikkeellä ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Lävistysliikkeen osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Ikäraja tatuoinneille 18 vuotta ja lävistyksille eräitä poikkeuksia lukuun ottamatta 16 vuotta.
 • Sivu luotiin: 10.09.2012 (1842 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettu: 29.07.2016 (425 päivää sitten)

Mielipiteet

Deli 11. päivä tammikuuta 2016

No olin kyllä vähän huono kokemus. Menin kyseiseen liikkeeseen ottamaan septum lävistystä. Ensinnäkin olin menossa Mad Max tattooseen, tai luulin meneväni. Sitten ku lävistyspäivä tuli, seisoin siinä osoitteessa, jossa kyseisen liikkeen pitäisi olla. Sen paikalla ei ollut mitään. Sitten soitin lävistysliikkeen numeroon, ei käytössä. Olin siis ollut aikasemmin yhteydessä liikkeeseen sen FB sivuilla. Sitte laitoin FB viestiä, koska lävistäjä(Netta) oli siinä ain vastannut samoin tein. No sitten selvisi, että Mad Max tattoo onkin nykyää igor’s.

No jatkoin matkaa sitten Igor’siin. Lävistyksen otto meni ihan ok paitsi että ei kelvannut kuin käteinen, eikä ollut vaihtorahaa. Mitä helvettiä oikeasti? No sitten en saanut kummosia hoito-ohjeita. Säikähin aluksi, että lävistys on vinossa ja otin yhteyttä lävistäjään, joka sanoi, että on turvotusta, niin kuin arvelinkin ja sanoi, että anna follow uppia sitten kun lävistys paranee. OK kuulosti hyvältä.

Aikaa meni kuukaus. Lävistys on edelleen vinossa. On mennyt jo yli kuukaus. Villi veikkaus, ettei tämä ole suoraan menossa. Koitin kysellä lävistäjälltä aiheesta kun aina vastaa samoin tein. No..Siitä nyt on varmaan kaksi viikkoa, ei vastannut enää mitään minulle. Eli meni rahat, sain vinon lävistyksen, enkä jatko palvelua kun tuli vino lävistys. Minulle on tehty viisi muuta lävistystä elämäni aikana eri liikkeissä, joissa ei ole ollut mitään ongelmaa. Aluksi ei suostunut parantua, vaikka hoidin joka päivä ohjeiden mukaisesti, mutta tiesin, että toisilla se voi viedä aikaa. Tämä on kyllä ollut huonoin ja epäammattimaisin lävisytskokemus. En suosittele.

Kommentoitaessa julkaisua Igor's Tattoo & Piercing (Tampere) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/87" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
 1. Piercing by Sereijan
Uudet kommentit
Viime artikkelit
 1. Piercing by Sereijan
 2. HalfBlock
 3. Putka Tattoo & Piercing
 4. BodyArt&Decor
 5. Hairhouse