Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Underground Store, Joensuu
(Joensuu)

Underground Storen Joensuun keskustassa sijaitseva toimipiste löytyy Kauppakeskus Iso Myystä. Puhelinnumero on 045 231 3891 ja sähköpostiosoite joensuu@undergroundstore.fi. Avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Facebook-sivut.

Underground Store toimii Joensuun lisäksi Jyväskylässä (Kauppakeskus Forumissa).

"Underground Store, Joensuu" on saanut arvosanan 8,7/10. Se on 11 arvostelun tulos.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Underground Store, Joensuu -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

veera 04. päivä helmikuuta 2013

Mikä on ikäraja?

Kommentoitaessa julkaisua Underground Store, Joensuu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/30" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Hairhouse
  2. BodyArt&Decor
  3. Putka Tattoo & Piercing
  4. HalfBlock
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. HalfBlock
  2. Putka Tattoo & Piercing
  3. BodyArt&Decor
  4. Hairhouse
  5. Studio El Nino