Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Black Rat Tattoo
(Mäntsälä)

Black Rat Tattoo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Yrityksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 18.08.2013.)

Black Rat Tattoo toimii Mäntsälässä ja tekee tatuointeja sekä lävistyksiä. Puhelinnumero on 044 967 8617. Sähköpostiosoite on hanna@blackrattattoo.com.

Huomioitavaa: Yrityksen sähköpostiosoite ei ole tällä hetkellä toiminnassa. Jos tiedät jotain Black Rat Tattoon toiminnasta, kommentoihan siitä alapuolelle tai kirjoita vinkki palautelomakkeella. Yritys on luultavasti lopettanut toimintansa.

"Black Rat Tattoo" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 4 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Black Rat Tattoo -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Black Rat Tattoo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/50" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  Uudet kommentit
  Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor