Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Blue Dragon Tattoo Studio
(Helsinki)

Blue Dragon Tattoo Studio toimii Helsingissä. Studio on avoinna ma–to kello 12–18 ja pe–la 11–15 tai sopimuksen mukaan. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 09 692 6692 ja sähköpostiosoite eppu@bluedragon.fi. Ajanvarauksen voi tehdä paikan päällä.

"Blue Dragon Tattoo Studio" on saanut pisteet 4,9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 9 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Blue Dragon Tattoo Studio -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Blue Dragon Tattoo Studio sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/40" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor