Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Body Fix Tattoo
(Tampere)

Body Fix Tattoo on Tampereella toimiva studio, jossa valmistetaan tatuointeja ja tehdään lävistyksiä. Sähköpostiosoite on info@bodyfix.fi ja puhelinnumero 044 305 8017. Studio on avoinna ma–pe kello 10–19, tai sopimuksen mukaan. Yrityksellä on Facebook-sivut, muttei näytä enää nykyisin löytyvän varsinaisia omia nettisivuja.

Studio sijaitsee Tampereella rautatieaseman ja pääpostin vieressä.

"Body Fix Tattoo" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 7 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Body Fix Tattoo -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Body Fix Tattoo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/51" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor