Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Dreamink Custom Tattoo
(Nokia)

Dreamink Custom Tattoo löytyy Nokialta. Puhelinnumero on 040 413 3645 ja sähköpostiosoite mikko@nokiatattoo.com (sähköpostiosoite ei toiminut testattaessa heinäkuussa 2014). Studio on avoinna maanantaisin kello 13–18, tiistaisin 11–16.30, keskiviikkoisin 11–18, torstaisin 11–16.30, perjantaisin 11–18 ja lauantaisin 14–17. Sunnuntaisin suljettu.

"Dreamink Custom Tattoo" on saanut pisteet 6,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Dreamink Custom Tattoo -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Dreamink Custom Tattoo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/57" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor