Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Duck's Tattoo & Piercing
(Helsinki)

Kauppakeskus Itäkeskuksessa sijaitseva Duck’s Tattoo & Piercing tekee tatuointien lisäksi lävistyksiä. Sähköpostiosoite on studio@duckstattoo.fi ja puhelinnumero 09 321 2001. Avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–16. Sunnuntaisin suljettu.

Yritys on toiminut vuodesta 1990 lähtien. Se tekee tatuointeja ja lävistyksiä.

"Duck's Tattoo & Piercing" on saanut pisteet 5,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 11 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Duck's Tattoo & Piercing -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Duck's Tattoo & Piercing sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/58" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor