Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Fenix Custom Tattoo
(Hämeenlinna)

Fenix Custom Tattoo on tatuointi- ja lävistysliike Hämeenlinnan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Puhelinnumero on 044 340 6107 ja sähköpostiosoite tiina@customtattoo.fi. Avoinna arkisin kello 9–17 ja suljettu viikonloppuisin. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2002.

Intiimialueiden lävistyksiä tehdään vain ajanvarauksesta. Esimerkiksi kulmalävistyksen hinta on 40 euroa.

"Fenix Custom Tattoo" on saanut pisteet 6,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 11 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Fenix Custom Tattoo -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Fenix Custom Tattoo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/60" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor