Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

HalfBlock, Kuopio
(Kuopio)

HalfBlock löytyy Lahdesta ja Kuopiosta. Kuopion toimipisteen sähköpostiosoite on kuopio@halfblock.fi ja puhelinnumero 045 881 9881.

Liikkeessä tehdään lävistyksiä ja myynnissä on myös lävistyskoruja, venytyskoruja, shokkihiusvärejä sekä vaatteita. Avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin klo 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

"HalfBlock, Kuopio" on saanut pisteet 6,4 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 12 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän HalfBlock, Kuopio -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua HalfBlock, Kuopio sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/97" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor