Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Piercing by Sereijan
(Rovaniemi)

Lävistykset sekä korumyynti. Piercing by Sereijan on rovaniemeläinen yhden naisen yritys, joka työskentelee Halla Tattoo & Piercing liikkeen tiloissa. Ainon (lävistäjä) saat kiinni puhelimitse numerosta 044 274 0719 (työpäivinä kello 10–17) sekä Facebook-sivujen kautta.

Sähköpostiosoite on sereijan@hotmail.com.

"Piercing by Sereijan" on saanut pisteet 9,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Piercing by Sereijan -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Piercing by Sereijan sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/110" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  Uudet kommentit
  Viime artikkelit
  1. Piercing by Sereijan
  2. HalfBlock
  3. Putka Tattoo & Piercing
  4. BodyArt&Decor
  5. Hairhouse