Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Putka Tattoo & Piercing
(Tampere)

Vuodesta 2003 asti toiminut Putka Tattoo on täyden palvelun tatuointi- ja lävistysliike. Toimitiloissa on käytettävissä myös kampaamopalvelut. Lävistämö on avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu. Lävistysten ikäraja on 15 vuotta. Sitä nuoremmilta asiakkailta tarvitaan huoltajan lupa — intiimilävistyksissä ikäraja on aina 18 vuotta.

Ajan voi varata käymällä henkilökohtaisesti liikkeessä tai soittamalla numeroon 0400 185 358. Sähköpostiosoite on info@putkatattoos.com. Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

"Putka Tattoo & Piercing" on saanut pisteet 5,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Putka Tattoo & Piercing -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Putka Tattoo & Piercing sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/108" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor