Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Studio El Nino
(Kuopio)

Lävistäjä Peppiina toimii nykyään lävistysosaston kanssa osoitteessa Vuorikatu 22, Kuopio. Tässä osoitteessa sijaitsee Studio El Nino, josta voi saada iholle myös tatuointeja. Valikoimassa on myös parturin ja kampaamon palvelut, sekä kampaamotuotteet, rakennekynnet ja ripsienpidennykset.

Studio El Ninon puhelinnumero on 040 580 3172. Liike on avoinna ma–pe kello 9–17. Suljettu viikonloppuisin.

"Studio El Nino" on saanut pisteet 6,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 10 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Studio El Nino -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Studio El Nino sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/105" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor