Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Tattoo Turun Paja
(Turku)

Tattoo Turun Paja on avoinna ma–pe klo 12–17 (noin jotakuinkin about suunnilleen). Liike sijaitsee sisäpihalla. Puhelinnumero on 050 584 3403. Pajan peruslävistykset ovat 20 euroa arkisin klo 16–17. Microdermalit 50€.

"Tattoo Turun Paja" on saanut pisteet 4,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 17 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Tattoo Turun Paja -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

IdaLindroos 15. päivä huhtikuuta 2015

Otin napakorun muutama päivä sitten. Todella ammattitaitoinen ja osaava lävistäjä,Jussi! Jokaiseen kysymykseen sai hyvät ammattimaiset vastaukset sekä lähdettyä sai hyvät hoito-ohjeet joita olen noudattanut niin ei mitään ongelmia ole ainakaan viellä tullut. Napakoru oli todella edullinen Happy Hourina kaikki lävistykset 20€ (klo:16-17 aikana). Suosittelen kaikille! Napakoru oli kipeä 2 päivää jonka jälkeen alkanut hyvin parantumaan. Aloituskorukin on laadukas ja kuuluu tuohon hintaan eikä ole mitään kiinan halpoja rihkama koruja!:) Edullisin paikka tietääkseni turussa,kun muissa paikassa napakorun laitto ainakin maksaa 40-45€!!

Nata08 19.2.2022 19. päivä helmikuuta 2022

onks happy hour joka päivä?

Kommentoitaessa julkaisua Tattoo Turun Paja sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/35" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor