Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Tino's Tattoo & Piercing
(Kuopio)

Vuonna 1997 toimintansa aloittanut Tino’s Tattoo & Piercing sijaitsee Kuopiossa. Avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Puhelinnumero on 040 513 9902 ja sähköpostiosoite tinostattoo@yahoo.co.uk. Maksaminen onnistuu tällä hetkellä vain käteisellä.

Huomioitavaa: lävistysosasto on muuttanut Tino’s Tattoo & Piercingin tiloista osoitteeseen Vuorikatu 22, Kuopio. Tuossa osoitteessa toimii Studio El Nino. Tino’s Tattoo & Piercing tekee nykyään vain tatuointeja.

"Tino's Tattoo & Piercing" on saanut pisteet 6,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Tino's Tattoo & Piercing -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Tino's Tattoo & Piercing sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/99" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor