Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Underground Store, Joensuu
(Joensuu)

Underground Storen Joensuun keskustassa sijaitseva toimipiste löytyy Kauppakeskus Iso Myystä. Puhelinnumero on 045 231 3891 ja sähköpostiosoite joensuu@undergroundstore.fi. Avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Facebook-sivut.

Underground Store toimii Joensuun lisäksi Jyväskylässä (Kauppakeskus Forumissa).

"Underground Store, Joensuu" on saanut pisteet 8,9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 13 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Underground Store, Joensuu -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

veera 04. päivä helmikuuta 2013

Mikä on ikäraja?

Epätyytyväinen asiakas 29. päivä kesäkuuta 2015

Kaksi kertaa ottanut kyseisessä paikassa lävistyksen, ja huomioitavaa on mielestäni etteivät he käytä laadukkaita titaanisia koruja. Useaan kertaan tuore lävistys tulehtui, en ymmärtänyt miksi vaikka kokeilin kaikkea ja tein kaiken mitä he ptysivät, eivätkä muut lävistylseni ole koskaan tulehtuneet vaikka olen tehnyt kaikki itse, tosin käytän laadukkaita koruja niissä. Tiedämpä ketä syyttää jos tämän takia puhkesi nikkeliallergia..
Eiväthän he väitäkkään käyttävänsä titaanisia koruja, mutta olisivatpa minunkin lävistylseni parantuneet jo ajat sitten jos eivät olisi olleet jatkuvasti ärtyneitä teräksisistä koruista.

Kommentoitaessa julkaisua Underground Store, Joensuu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/30" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor