Lävistys.net

Olet täällä: Lävistystyypit

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Genitaalilävistys

Genitaalilävistyksellä tarkoitetaan sukuelimiin kuuluvan kehon osan tai alueen lävistämistä. Genitaalilävistyksiä voidaan tehdä miehille ja naisille. Sukuelimiä on lävistetty etenkin Kaakkois-Aasiassa sijaitsevien heimojen jäsenten keskuudessa. Genitaalialueiden lävistysten tekeminen on viime aikoina levinnyt myös Suomeen.

Kuva tulossa.

Genitaalilävistys oli se minkälainen tahansa herättää tunteita — puolesta ja vastaan. Sellaisten tekeminen ei tiettävästi Suomessa ole kovin vanha tapa, mutta esimerkiksi Kama Sutrassa ne jo mainitaan. Esimerkiksi kehonmuokkausblogi Wormzissa on pitkiä ja syväluotaavia artikkeleita myös genitaalilävistyksistä, niiden aiheuttamista reaktioista partnereissa ym. Genitaalilävistyksiä kantavien henkilöiden kanssa tehty haastattelu Genitaalilävistykset: Kuka ja miksi? Osa 1. sisältää mainioita kokemuksia, varoituksia ja suosituksia heille, jotka haluavat ottaa genitaalialueille lävistyksiä.

"Genitaalilävistys" on saanut pisteet 5,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 11 kertaa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Genitaalilävistys sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor