Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Angel Tattoo & Piercing
(Kuopio)

Angel Tattoo & Piercing toimii Kuopiossa. Yritys tekee nimensä mukaisesti tatuointeja ja lävistyksiä. Studio on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Puhelinnumero on 044 256 8168 ja sähköpostiosoite marianne@angeltattoo.net. (Sähköpostiosoite ei ole enää toiminnassa, testattu 29.4.2016.)

"Angel Tattoo & Piercing" on saanut pisteet 6,6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 13 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Angel Tattoo & Piercing -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

veera 04. päivä helmikuuta 2013

Mikä on ikäraja lävistyksen ottajalle?

Petri 18. päivä helmikuuta 2013

Kai se on 18 tai ehkä lupalapulla tai huoltajan läsnäollessa vähän nuoremmalle sallittua.

Moona jaEerika 30. päivä joulukuuta 2013

Mä otan lävärin mun siskon kaa vaikka ollaan 12

Janna 25. päivä helmikuuta 2015

Kyseistä liikettä ei enää ole ja tatuoijakaan ei ole elävien kirjoissa. Otin itse pienen kuvan tuossa liikkeessä, joka onnistui toisin kuin hevoset ja kissat, mitä olen netistä löytänyt. Yksinkertaiset kuvat onnistui, mutta vaikeat ei. Ei ollut oikein tatuoija-ainesta, mutta ihmisenä kyllä mukava.

Jessika 19. päivä heinäkuuta 2015

Minkä ikäisenä saa ottaa napakorun esim vanhemman luvalla? Ja saako napakoruu sellaseen “ ulospäin “ suuntautuvaan napaan ?

Kommentoitaessa julkaisua Angel Tattoo & Piercing sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/45" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor