Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

BodyArt&Decor
(Kajaani)

Kajaanin keskustassa sijatseva lävistys- ja tatuointiliike on avoinna sovittaessa. Puhelinnumerot ovat 040 157 5217 (Laura) ja 050 384 4861 (Elisa), sekä sähköpostiosoitteet takanenlaura@hotmail.com ja huotaeli@suomi24.fi.

BodyArt&Decor tekee tatuointeja, kestopigmentointeja, lävistyksiä, ripsienpidennyksiä, hampaiden valkaisuja sekä suihkurusketuksia. Tatuointien lähtöhinta on 40€. Korvalehden lävistäminen on 10€ + korun hinta.

"BodyArt&Decor" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän BodyArt&Decor -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua BodyArt&Decor sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/107" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor