Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Salon 33
(Porvoo)

Salon 33 on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Yrityksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 13.08.2020.)

Porvoossa Mannerheiminkadulla sijaitseva Salon 33 on lähinnä parturi–kampaamon palveluita tarjoava yritys, mutta jossa tehdään myös lävistyksiä. Puhelinnumero on 019 580 733. Avoinna sopimuksen mukaan.

Huomioitavaa: yritys on toiminnassa, mutta siellä ei nykyisin tehdä lävistyksiä.

Esimerkiksi yhden korvalehden lävistäminen maksaa 30€ ja molempien 50€. Napalävistys, septum, bridge, nänni tai silmäkulma 50€.

"Salon 33" on saanut pisteet 8,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 7 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Salon 33 -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

nenäkorun halukas 25. päivä kesäkuuta 2015

Teettekö nenälävistyksiä? paljon maksaa

D 01. päivä elokuuta 2018

Eivät tee enää lävistyksiä.

Pete 02. päivä elokuuta 2018

Kiitos ilmoituksesta, nimimerkki D. Tämä liike on nyt merkitty “lopettaneeksi”.

Kommentoitaessa julkaisua Salon 33 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/103" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor