Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Dark Art Tattoo
(Pori)

Dark Artin studio on auki ma–pe kello 12–18 välisenä aikana ja muulloin sopimuksen mukaan. Puhelinnumero on 040 514 7127 ja sähköpostiosoite tuoppi.latvala@dnainternet.net. Studio sijaitsee talon päädyssä, vastapäätä RitOilin kylmäasemaa. Parkkipaikkoja löytyy sen pihasta sekä 5. osasta.

 • Vuonna 2004 perustetussa tatuointi- ja lävistysstudiossa työskentelee Tuoppi Latvala.
 • Tatuointeja ei tehdä alle 18-vuotiaille.

"Dark Art Tattoo" on saanut pisteet 7,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Dark Art Tattoo -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Dark Art Tattoo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/54" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  Uudet kommentit
  Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor