Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Flame Tattoo & Piercing
(Helsinki)

Flame Tattoo & Piercing toimii Helsingissä Kauppakeskus Kampissa, viidennessä kerroksessa. Puhelinnumero on 040 535 5998 ja sähköpostiosoite flametattoostudio@gmail.com. Liike on avoinna ma–pe kello 9–21 ja lauantaisin 9–18. Lävistyksiin ei tarvita ajanvarausta. Lävistäjä on paikalla ma–la kello 12–18.

Flame Tattoon käyttämät lävistysten ensikorut ovat joko titaania tai bioplastia.

"Flame Tattoo & Piercing" on saanut pisteet 6,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 10 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Flame Tattoo & Piercing -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet

Utelias 16. päivä heinäkuuta 2015

Minkä hintanen nenälävistys on? voiko korun valita itse

Kommentoitaessa julkaisua Flame Tattoo & Piercing sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/29" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  Uudet kommentit
  Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor