Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Fleetline Tattoos
(Seinäjoki)

Fleetline Tattoon puhelinnumero on 0400 266 447. Liike sijaitsee Torikeskuksessa. Tekee erikoislävistyksiäkin, joista kuitenkin erikseen sovittava. Esimerkiksi lävistys niskaan 60 euroa. Studiossa tehdään lävistyksiä mm. kulmaan, korvaan, huuleen, kieleen, nänniin ja napaan. Lävistyksissä käytetään liikkeen omia titaanikoruja. Koruja myös myynnissä. Studiota pitää Timo Busch.

Fleetline Tattoos kertoo nettisivuillaan, että tatuointimalleja useita tuhansia, ja että mallisto kasvaa jatkuvasti. Lisäksi kaikki studiossa olevat mallit ovat muokattavissa. Studio on avoinna sopimuksen mukaan, joten ennen paikalla käymistä on syytä soittaa ja varata aika.

"Fleetline Tattoos" on saanut pisteet 6,1 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 28 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Fleetline Tattoos -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Fleetline Tattoos sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/61" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor