Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

Hairhouse
(Seinäjoki)

Hairhouse on Seinäjoen keskustassa sijaitseva parturi–kampaamo, jossa tehdään myös lävistyksiä. Paikalla on myös solarium, hiuslaser, ja siellä on tarjolla meikkauspalvelu ja mahdollisuus teettää hiustenpidennyksiä. Puhelinnumero on 06 414 1405 ja faksinumero 06 414 1885. Avoinna arkisin kello 9–18 sekä lauantaisin 8–15. Sunnuntaisin suljettu.

Lävistyksissä ikäraja on 18 vuotta. Alaikäisellä tulee olla huoltaja mukana. Lävistysten hinnat ovat 45 eurosta ylöspäin.

"Hairhouse" on saanut pisteet 4 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän Hairhouse -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Hairhouse sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/106" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor