Lävistys.net

Olet täällä: Lävistysliikkeet

Huomioitavaa: tämä on nettikauppa.

HalfBlock, Lahti
(Lahti)

Lahdessa Vapaudenkadulla sijaitsevan HalfBlockin sähköpostiosoite on lahti@halfblock.fi ja sähköpostiosoite 045 326 4799. Lahden lisäksi HalfBlock löytyy Kuopiosta.

Liikkeessä tehdään lävistyksiä ja myynnissä on myös lävistyskoruja, venytyskoruja, shokkihiusvärejä sekä vaatteita. Avoinna ti–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–15. Suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin. HalfBlock palvelee myös Iisalmessa Hymy.in-kauneuskeskuksessa joka toinen maanantai.

"HalfBlock, Lahti" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 12 kertaa.

Sijainti kartalla

Lävistys.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli liikkeen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lävistys.net-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun oikeellisuudesta. Mikäli tämän HalfBlock, Lahti -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua HalfBlock, Lahti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://xn--lvistys-5wa.net/pisteet/98" seamless="seamless" width="150" height="170" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Suosituimpia artikkeleita
  1. Widcat.fi
Uudet kommentit
Viime artikkelit
  1. Widcat.fi
  2. Piercing by Sereijan
  3. HalfBlock
  4. Putka Tattoo & Piercing
  5. BodyArt&Decor